partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Samen kijken naar de toekomst

nieuws | 11 maart 2019

Op 7 februari organiseerden de OWO-gemeenten; Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland samen met PinkRoccade Local Government een strategische sessie. In deze strategische sessie raakten we allerlei producten en vele facetten van de dienstverlening. Vandaar dat vertegenwoordigers van alle domeinen van de OWO-gemeenten en alle vertegenwoordigers van de businessunits van PinkRoccade aanwezig waren. Het resultaat? Samen met de OWO-gemeenten de gezamenlijke toekomstdroom schetsen.

Pink-bijeenkomst

Het begint met een gezamenlijke toekomstdroom

Tijdens de gezamenlijke aftrap presenteerden de OWO-gemeenten hun gezamenlijke dromen en doelstellingen. En aansluitend deelde PinkRoccade haar toekomstdroom waar ze met alle businessunits naartoe streeft. Met 100 (!) personen droomden we over de toekomst; in welke richting gaan we stappen zetten? Hoe concretiseren we ons partnership? En hoe ziet de roadmap eruit voor de komende jaren?

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.