partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Sneakpreview: Wij maken burgerzaken OPEN

door: Dylan Kuster Kusters

nieuws | 27 juli 2021

Wij nodigen jou uit voor de online sneakpreview: Wij maken burgerzaken OPEN. Reserveer donderdag 30 september van 15.00 tot 16.00 uur alvast in je agenda en schrijf je meteen in.

De (burgerzaken)dienstverlening van de toekomst

Ben jij benieuwd hoe wij de dienstverlening van de toekomst zien en welke initiatieven we daarvoor in gang zetten? Laat je informeren en zeker ook inspireren door best practices van collega-gemeenten. Denk daarnaast met ons mee over OPENburgerzaken: hét platform met open data en open verbindingen, waarmee we publiek geld omzetten naar publieke waarde. Ons platform maakt onder andere dienstverlening op basis van life events en ketendigitalisering mogelijk. Meld je snel aan voor dit online event!

Dylan Kusters, Innovatiemanager: “Dat is de manier van werken die wij al jaren hanteren en die helemaal aansluit bij het gedachtegoed van Common Ground; op basis van klantvraag keuzes maken en samen de ontwikkelingen in gang zetten op een agile manier.”

Het programma op hoofdlijnen
- Welkomstwoord
- Keynote spreker
- Uitleg “Wij maken burgerzaken OPEN
- Aankondiging competitie OPENburgerzaken
- Netwerken & afsluiting

Houd deze pagina en onze nieuwsberichten in de gaten; we maken steeds meer bekend over het programma.

Doelgroep voor het event

(Senior) medewerkers, applicatiebeheerders en managers van de Burgerzakenafdeling.

Datum en tijd

Donderdag 30 september 2021 van 15.00 – 16.00 uur.

Belangrijke informatie
Deelname aan dit event is gratis. Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Heb je vragen over het event? Neem dan contact op met Loes Meijs.

Dylan Kuster Kusters, Innovatiemanager
06 2952 7830

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.