partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Snel een antwoord voor elk BRP-gegeven

artikelen | 11 oktober 2019

Gemeente Opsterland haalt uit iRapportage Overzichten verschillende selecties om interne en externe vragen te beantwoorden. iRapportage Overzichten bestaat op dit moment uit 65 standaardrapportages met BRP informatie. Daarnaast wordt er met kwartiermakers nog steeds aan uitbreiding gewerkt rondom statistische gegevens.

centimeter

De rapportagetooling bevindt zich in CIR/COO wat onderdeel is van Makelaarsuite. De data komt daarentegen wel rechtstreeks uit de BRP en niet uit de makelaar. Eibert Scherjon, applicatiebeheerder iBurgerzaken bij gemeente Opsterland, vertelt je meer over hoe ze in Opsterland iRapportage Overzichten gebruiken.

Elke vraag met 1 klik beantwoord

Eibert deelt: “Na het inloggen open ik het tegeltje voor eerste vestigingen en weet ik welke nieuwe inwoners er in Opsterland zijn komen wonen. Dit overzicht gebruiken wij om onze nieuwe inwoners uit te nodigen voor een bijeenkomst waar zij meer over ons dorp te weten komen. Deze zelfde aanpak geldt ook voor bijvoorbeeld jubilarissen (per leeftijd!) die we een attentie toesturen of degenen waarvan het reisdocument over 3 maanden gaat verlopen, zodat je deze groep kunt aanschrijven.”.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.