partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Strategische samenwerking met Partners4IT rondom verkiezingen

nieuws | 3 juni 2020

Aanleiding voor de strategische samenwerking is dat PinkRoccade Publiekszaken al geruime tijd de wens heeft om het portfolio van iBurgerzaken uit te breiden met nieuwe functionaliteiten rondom het verkiezingsproces. Partners4IT was tegelijkertijd op zoek om het product Stembureaumanager (SBM) toegankelijker te maken voor alle gemeenten in Nederland.

zetten van een handtekening

Beeld: Rafa Bordes / Pixabay

Innovatie en passie

Partners4IT en PinkRoccade hebben elkaar gevonden als perfecte partner om gemeenten volledig te ontzorgen en voor te bereiden op de verkiezingen. Partners4IT en PinkRoccade zijn beide innovatieve vooruitdenkers met moderne oplossingen gericht op selfservice en procesoptimalisatie. Beide organisaties hebben passie voor de zorg en lokale overheid. Samen met klanten uit deze markten, creëren we toekomstbestendige oplossingen.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.