partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Succesvol en toekomstvast innoveren begint en eindigt met samenwerken

door: Tjerk Venrooy

weblogs | 9 juni 2020

In mijn blog van maart sprak ik al over de beweging die is ingezet: de Common Ground beweging. De Common Ground visie heeft in korte tijd veel draagvlak en naamsbekendheid gekregen bij o.a. gemeenten, andere overheidsorganisaties en marktpartijen.

Tjerk Venrooij


De visie van het Publiekszaken team op het Common Ground gedachtegoed bespreek ik graag met je. Want op basis van de klantvraag keuzes maken en samen de ontwikkelingen in gang zetten – op een agile – manier, is wat mij betreft de sleutel tot succes. Ik hoor ook graag jouw visie daarop.

Burgerzaken as a Service

Common Ground is een waardevol initiatief dat bij uitstek de kans biedt om gebruikers en dienstverleners bijeen te brengen in een gezamenlijke visie en daadkrachtige en transparante uitvoering ten bate van de samenleving. Ieder vanuit het eigen specialisme en bestaansreden. Met de herinrichting van de informatievoorziening gebaseerd op lagen (niet langer op silo’s) wordt het mogelijk, om op een moderne en flexibele manier in te spelen op maatschappelijke vraagstukken. Dat biedt kansen voor goede dienstverlening naar inwoners én bedrijven.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.