partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Tijdsbesparing voor gemeente en uitvaartverzorger

white-papers | 17 oktober 2015

Uitvaartverzorgers in Waalwijk zijn blij met de mogelijkheid om digitaal aangifte te doen van overlijden. Het scheelt hen tijd, en veel ritjes naar het gemeentehuis. Ook is de kans op fouten kleiner, doordat de uitvaartverzorger alle benodigde informatie digitaal aanlevert.

Doordat de verwerking bij de gemeente sneller gaat, is de benodigde informatie sneller bij klant. Die kan op zijn beurt sneller naar de notaris.’ Angela van Oirschot van uitvaartverzorger Monuta zet uiteen wat er bereikt is in Waalwijk. Ze vat samen: ‘De mogelijkheid om bij de gemeente digitaal aangifte van overlijden te doen, vergroot de efficiency voor alle betrokken partijen.’ Monuta was de eerste uitvaartverzorger die in Waalwijk overlijdensaangiften deden via de applicatie iOverlijden. Andere uitvaartverzorgers volgen. De eerste resultaten zijn veelbelovend: binnen een maand na invoering van iOverlijden verliep 97 procent van de aangiften digitaal.


 

Download het whitepaper: Tijdsbesparing voor gemeente en uitvaartverzorger

U kunt dit whitepaper downloaden door uw naam, organisatie en e-mailadres in te vullen. U ontvangt een mail met de downloadlink.

voornaam

achternaam

organisatie

functie

e-mail

verzenden

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.