partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

SaBeWa Zeeland kiest voor Vastgoed- en Belastingensuite

persberichten | 1 augustus 2013

PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions, heeft voor de derde keer op rij een aanbesteding voor de Vastgoed- en Belastingensuite gewonnen.

PinkRoccade-logo

Na de gemeenten Hoogezand-Sappemeer en Slochteren kiest nu ook uitvoeringsorganisatie SaBeWa Zeeland na een Europese aanbesteding voor deze oplossing. Eerder koos het gemeenschappelijke belastingkantoor Gemeentebelastingen Kennemerland-Zuid (GBKZ) al voor het integrale belastingsysteem van PinkRoccade Local Government. SaBeWa Zeeland brengt de suite onder in de Private Cloud van PinkRoccade.

SaBeWa Zeeland voert namens Waterschap Scheldestromen en de gemeenten Borsele, Hulst, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Sluis, Terneuzen en Tholen alle werkzaamheden uit op het gebied van belastingheffing, invordering en waardebepaling.

“Met de Belastingensuite van PinkRoccade beschikken we over een schaalbaar en flexibel systeem dat ons in staat stelt ons werk tegen zo laag mogelijke kosten uit te voeren”, zegt Arjen Meeuwsen, directeur van SaBeWa Zeeland. “Met de optie om de suite als cloud-oplossing in te zetten, zijn we op de toekomst voorbereid. De expertise van PinkRoccade gaf de doorslag voor onze keuze.”

SaBeWa Zeeland koos voor de oplossing van PinkRoccade Local Government na een grondige beoordeling van alle ingediende offertes in het kader van een Europese aanbesteding. De organisatie onderstreept met de keus voor de suite dat PinkRoccade hoog scoort voor wat betreft Total Cost of Ownership. Beheerkosten en stabiliteit waren belangrijke factoren in het keuzeproces voor de leverancier.

“Met de Vastgoed– en Belastingensuite van PinkRoccade Local Government beschikt SaBeWa Zeeland over alle functionaliteit die nodig is voor het optimaal ondersteunen van alle processen. Het onderbrengen van de suite in de Pink Private Cloud zorgt voor de nodige kostenbesparingen op het gebied van beheer en onderhoud. Bovendien is de organisatie hiermee beter voorbereid op de toekomst. Zo zijn bijvoorbeeld andere gemeenten die zich aansluiten bij SaBeWa Zeeland, ook makkelijk aan te sluiten op het systeem. De keuze van SaBeWa Zeeland bevestigt dat PinkRoccade Local Government een uitstekende oplossing heeft voor samenwerkingsverbanden op het gebied van belastingen”, zegt Meeuwsen.

PinkRoccade Local Government speelt in op de veranderende markt door zijn oplossing in cocreatie met gemeenten continu te optimaliseren. De oplossing is gebruiksvriendelijk, kosteneffectief en stabiel, en biedt een unieke ontsluiting naar Landelijke Voorzieningen en binnengemeentelijke afnemers.

“Ik feliciteer de drie samenwerkingsverbanden en in het bijzonder SaBeWa Zeeland met hun keuze voor PinkRoccade Local Governement. Het gebruik van onze oplossingen helpt de organisatie om processen goedkoper en beter in te richten. Voor de nabije toekomst hebben we innovatieplannen op het gebied van de keten van registratie van objectgegevens en dus ook op het gebied van belastingen. Samenwerking, integraliteit, gebruik van interactieve internetpagina’s en objectenregistratie als basisonderdelen in de keten zijn hierbij slechts het begin. Samen met PinkRoccade zijn de samenwerkingsverbanden klaar voor de toekomst”, zegt Michaël Geerlings, directeur Ruimte & Omgeving bij PinkRoccade Local Government.

Over PinkRoccade Local Government


Al meer dan dertig jaar ondersteunt PinkRoccade Local Government met een uitgebreid portfolio van oplossingen en diensten op het gebied van advies en infrastructuur de lokale overheid bij de uitvoering van haar wettelijke taken en bij de optimalisering van haar bedrijfsvoering. PinkRoccade Local Government vertaalt zijn uitgebreide kennis en expertise voortdurend in nieuwe bedrijfssoftwareproducten en -diensten. Het zijn innovatieve producten die zich in de praktijk hebben bewezen. Zo biedt PinkRoccade Local Government op basis van zijn unieke competenties de lokale overheid de continuïteit, betrouwbaarheid en zekerheid die zij zoekt. PinkRoccade Local Government is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is met ruim 1.800 medewerkers en dertien vestigingen een van de grootste niet-beursgenoteerde IT-ondernemingen van Nederland.Over Total Specific Solutions


Total Specific Solutions (TSS) is een van de grootste niet-beursgenoteerde softwareondernemingen van Nederland. De TSS-bedrijven zijn gespecialiseerde technologiebedrijven met een focus op een specifieke expertise of een specifieke marktsector (vertical market software). De TSS-bedrijven zijn: Everest, KZA, PharmaPartners, PinkRoccade Local Government, PinkRoccade Healthcare, TASS en Yonder. TSS is een strategische marktspeler: één onderneming, één gedeelde marktvisie en een volledig commitment aan de markten waarin de TSS-bedrijven opereren. Voor meer informatie: www.totalspecificsolutions.nl.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.