partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Update Simple Finance

persberichten | 21 januari 2016

Het is u vast niet ontgaan dat PinkRoccade Local Government bezig is met het moderniseren van de financiële informatievoorziening.

Het afgelopen jaar is Simple Finance als prototype reeds regelmatig gepresenteerd op seminars. Daarnaast zijn veel klanten bezocht om de toegevoegde waarde van deze oplossing te presenteren. De reacties zijn zonder uitzondering heel positief, waar we uiteraard heel erg blij mee zijn.

Een aantal organisaties is zo positief dat ze graag deze oplossing met ons willen gaan ontwikkelen. Op dit moment wordt de scope van de eerste versie alsmede de voorwaarden en condities nader afgestemd met deze groep kwartiermakers. We hopen in de loop van dit kwartaal overeenstemming met de kwartiermakers te bereiken, waarna we vanaf het tweede kwartaal van 2016 ook echt kunnen starten. We houden u op de hoogte omtrent de voortgang!

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.