partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Verbeteren, Verrijken en Vooruitdenken met de 3 nieuwe iBurgerzakenteams

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 4 december 2020

We willen en kunnen iBurgerzaken nog elke dag een beetje beter maken. Dit doen we door te blijven Verbeteren, Verrijken én Vooruitdenken. Deze ’3 V’s’ heb je vast al eens voorbij horen/zien komen (bijvoorbeeld in de blogs van Sanne van der Zanden). 3 nieuwe teams gaan hier dagelijks invulling aan geven.

Sanne van der Zanden


Welke teams zijn dat en wat is hun visie? Dat lees je in dit nieuwsitem! Een tipje van de sluier: zij laten zich inspireren door dé grote uitvinders uit onze geschiedenis.

Op 16 november zijn de nieuwe teams van start gegaan

Bij het begin van de iBurgerzaken release 3.10, nemen we afscheid van de teams: Care, Core en Edge. Er komen 3 nieuwe teams voor in de plaats die dagelijks werken aan iBurgerzaken: Newton, Bonaparte en Da Vinci. Zij gaan iBurgerzaken Verbeteren, Verrijken en Vooruitdenken. Bij alles wat zij doen staan steeds de wensen van de gebruikers centraal!

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.