partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Vereenvoudigd verwerken van machtigingskaartjes bespaart veel tijd

persberichten | 28 maart 2017

Nathalie van de Velde, medewerker Gegevensbeheer bij Sabewa Zeeland is heel tevreden met de nieuwe functionaliteit voor het vereenvoudigd verwerken van machtigingskaartjes. “Voor het eerst sinds jaren is er geen achterstand bij het verwerken van de machtigingskaartjes.”

Vanuit Sabewa heeft Nathalie meegewerkt aan deze nieuwe functionaliteit, samen met andere gemeenten en samenwerkingsverbanden. “Via één blad worden nu alle gegevens ingevoerd in zowel CiVision Innen als CiVision Heffen. Eerder moest dat op twee plaatsen en was het dus tijdsintensief en foutgevoelig. Het enige wat je nu moet is het bankrekeningnummer invoeren. Het scherm laat dan meteen zien of de persoon al een incassomachtiging heeft. Vervolgens wordt automatisch het mandaat en het incassoschema aangemaakt. Wij verwerken de kaartjes voor heel Zeeland, dus we krijgen er gigantisch veel binnen. Die willen we graag voor de eerste incassoperiode verwerken. Met de nieuwe functionaliteit is het werk nu goed te doen; we zijn er erg blij mee!”


Meer weten?

Vraag hier meer informatie of een offerte aan.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.