partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Verleiden is een makkie

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 22 juni 2017

Het enige dat je nodig hebt om klanten te verleiden naar het digitale kanaal is een online serviceaanbod dat ze willen gebruiken. Gewoon, omdat het altijd bereikbaar en gebruiksvriendelijk is.

Sanne van der Zanden

Als je dat nog niet hebt, dan moet je snel mogelijk zorgen dat je wel zo’n aanbod krijgt. Anderzorg, CoolBlue, PayPal en Spotify hebben zo’n aanbod. Zij dwingen niet tot online dienstverlening. Zij verleiden. Daarbij gaat de dienstverleningservaring van klanten dan ook niet ten koste van efficiency, maar draagt het daar juist aan bij.


Hoe verleid jij burgers en bedrijven naar het digitale kanaal?


Excellente dienstverlening voor burger en bedrijf is in principe het uitgangspunt van elke gemeente. Digitale dienstverlening en selfservice voor en dóór de burger en bedrijven worden gemeengoed; Meer dan de helft van alle contacten tussen burger en overheid vindt al digitaal plaats. Dit gaat natuurlijk niet helemaal vanzelf. Selfservice heeft een klein duwtje nodig…

Lees verder op de website van PinkRoccade Local Government

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.