partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Verminder uw werkdruk nu!

persberichten | 22 april 2015

Met iBurgerzaken wordt het mogelijk gemaakt dat burger en gemeente een bijzonder partnership aangaan. Aan de basis staan 7×24 uur selfservice voor en door de burger, innovatie en co-creatie met gemeenten, gezamenlijk partnership en wederzijds vertrouwen.

De burger wordt medeverantwoordelijk voor de belangrijkste momenten en processen uit zijn leven. De burger stelt hierdoor de gemeente in staat de werkdruk bij de medewerkers te verlagen; tot zelfs 70% voor een proces.

Nieuwgierig wat de specifieke werkdrukvermindering voor uw gemeente kan zijn door de ingebruikname van iBurgerzaken? Neem dan contact op met Mat Keijers (06-29527442).

Gedurende het NVVB congres hebben al vele gemeenten hierom gevraagd, vandaar dat we ook u deze mogelijkheid bieden.

Download hier het overzicht werkdrukvermindering iBurgerzaken (11.3 MB)

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.