partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Voordelen van de nieuwe module Begroting 2.0

persberichten | 9 oktober 2017

In de vernieuwde module Begroting 2.0 zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd. Belangrijkste verschil ten opzichte van detailplanning (begroting 1.0) is bijvoorbeeld de wijze van opslag met name van de meerjarenschijven in de database.

Voor de meerjarenschijven geldt dat een bedrag wordt opgebouwd uit mutaties die vastgelegd zijn in verschillende basisjaren. In dit webinar lichten we toe welke wijzigingen en voordelen dit zijn.

Daarnaast hebben we ook weer de jaarlijkse krachtproef: belastingaanslagen versturen en de bedragen innen. Steeds meer mensen kiezen voor automatische incasso. Wel zo makkelijk. Maar de verwerking van de aanvragen hiervoor is tijdrovend, tenzij je dat proces automatiseert. Met onze functionaliteit vereenvoudigd verwerken van machtigingskaartjes kan jouw gemeente net als gemeente Noordwijk tot wel acht keer sneller werken.

Webinar: donderdag 12 oktober (10.00 – 11.00 uur).
Aanmelden voor het webinar

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.