partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Vooruitblik voor de financiële afdeling binnen de lokale overheid

door: Wilco Moen

weblogs | 28 november 2017

Is er nog wat gebeurd in het afgelopen jaar waarmee we verder kunnen naar de toekomst? Jazeker. Voor CiVision Innen hebben we onder andere nieuwe modules voor de MijnOverheid Berichtenbox en het automatisch verwerken van machtigingskaartjes. Met het gebruikersplatform Financiën & Services kijken we ook naar de toekomst en bespreken we de roadmap voor de komende tijd. We zien veel gebeuren op het gebied van e-facturatie, procesoptimalisaties en rondom de accountantscontrole. Daar nemen we je graag in mee.

Samen met onze pilotgemeenten Tholen en Borger-Odoorn zijn we in 2017 gestart met het ontwikkelen van e-factureren. Inmiddels is deze functionaliteit op basis van Simplerinvoicing werkend opgeleverd en zijn de eerste echte e-facturen ontvangen. Wij zijn dus klaar om alle gebruikers van CiVision Middelen aan te sluiten. Het werken met e-factureren levert aanzienlijke voordelen op, omdat de binnengekomen facturen direct en automatisch worden verwerkt in het financieel systeem. Gemiddeld levert dat 4 tot 5 minuten besparing op per factuur. Gemeenten zijn vanaf 18 april 2019 wettelijk verplicht om e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Wij helpen onze gebruikers om actief aan de slag te gaan met e-factureren. We organiseren workshops waarbij we niet alleen uitleg geven over de nieuwe functionaliteit, maar we helpen ook bij de communicatie richting leveranciers zodat de e-factuurstroom daadwerkelijk op gang komt. Gaan jullie aan de slag met e-factureren? Meld je hier aan voor onze workshop en webinars!

Lees het hele blog op de website van PinkRoccade Local Government.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.