partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Webinar 'Toolkit Informatievoorziening'

persberichten | 15 maart 2016

Vaak wordt er gedacht als een domeinapplicatie gekoppeld is aan het distributiesysteem dat alle data op de juiste manier verwerkt wordt en niet meer wordt aangepast door eindgebruikers. Helaas is dit in de praktijk niet zo.

Datum:15 maart 2016

INSCHRIJVEN

Doelgroep: gegevensbeheerders, informatiemanagers, informatie adviseurs

Er zijn veel afwijkingen van authentieke basisgegevens in de verschillende domeinapplicaties. Deze afwijkingen zorgen ervoor dat het versturen van bijv. communicatie naar de burger verkeerd gebeurt. Denk hierbij aan post die verstuurd wordt naar een persoon die al overleden is. Dit wilt u voorkomen toch? 

Heeft u inzichtelijk hoeveel afwijkingen er zijn binnen uw gemeente?

De Toolkit Informatievoorziening van PinkRoccade Local Government geeft u snel inzicht in deze afwijkingen. De Toolkit informeert u dagelijks over de aanwezige afwijkingen en u kunt hier meteen actie op ondernemen. Daarnaast zorgt de Toolkit ervoor dat u geen Excelsheets meer hoeft te maken voor uw collega’s. De Toolkit geeft u altijd actuele overzichten die u via de producten CiVision Operationele Overzichten en Integraal Raadplegen geautoriseerd kunt publiceren binnen uw gemeente.

Tijdens het webinar laten we u zien welke scenario’s u kunt implementeren met de Toolkit Informatievoorziening. De scenario’s die o.a. besproken worden zijn:

· Verrijken gegevensmagazijn
· Eigen kwaliteitsrapportages (consistentiecontroles etc.)
· Eigen management- en operationele rapportages
· Gegevensuitwisseling met andere applicaties (geen StUF koppeling)
· Beschikbaar stellen rapportages aan gemeentelijke eindgebruikers

We zullen hierbij ook een live demo geven van de implementatie van een scenario. Het webinar wordt verzorgd door Rolf van Deursen en Pim Bouwer.

Mis dit webinar niet!Duur: van 14:00 tot 15:00 uur


Benieuwd? Dit webinar vindt plaats op dinsdag 15 maart. Schrijf u hier in.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.