partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Webinar Zaakgericht Werken

persberichten | 2 februari 2016

Burgers en bedrijven verwachten van de overheid een moderne dienstverlener. Producten en diensten moeten hierbij op een kwalitatief hoogwaardig niveau en binnen gestelde termijnen geleverd worden. Gemeenten hanteren hierbij in de bedrijfsvoering steeds vaker de principes van ‘zaakgericht werken’.

Zaaksystemen: de nieuwe kleren van de keizer?

Digitalisering van werkprocessen en documenten draagt immers bij aan een efficiënte bedrijfsvoering en het terugdringen van papieren werkstromen.

Het gebruik van iDocumenten – een krachtige en flexibele suite ontwikkeld voor documentmanagement, recordsmanagement en postmanagement – past in dit gedachtegoed. Gemeente Nunspeet vertelt gedurende dit webinar meer over de gemaakte keuzes en haar ervaringen. Natuurlijk komen daarbij ook de architectuur, de keten en de voordelen aan bod.

Vanwege het succes van de webinars in 2015, gaan we ook in 2016 op regelmatige basis (in principe telkens de tweede maandag van de maand) verder de verdieping in. Verwacht geen pasklare antwoorden, want elke situatie is anders, maar handvaten kunnen en zullen we u zeker geven!

Maandag 15 februari 2016: iDocumenten
Maandag 11 april 2016: iZaaksuite
Maandag 13 juni 2016: iForms
Maandag 12 september 2016: n.t.b.
Maandag 14 november 2016: n.t.b.

AANMELDEN

————-
Reeds geweest:
- Maandag 11 mei: zaakgericht werken, een overview
- Maandag 8 juni: documentcreatie & digitale handtekening
- Maandag 13 juli: iDocumenten in de keten
- Maandag 10 augustus: Zaakafhandeling in beeld
- Maandag 14 september: KCS in beeld
- Maandag 12 oktober: best practices implementatie zgw
- Maandag 9 november: Integratie iDocumenten-iBurgerzaken

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.