partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Werken aan je dienstverlening

nieuws | 21 april 2022

Werk jij vooral hard in je dienstverlening of kun je er af en toe ook even uitstappen om te werken aan je dienstverlening? Begin 2021 lanceerde het team van PinkRoccade Publiekszaken ‘Samen Verder’, een totaalpakket aan dienstverlening specifiek afgestemd op de Burgerzakenafdeling. Femke van der Gouw is een van de grondleggers en deelt in haar vlog een belangrijke boodschap voor alle gemeenten.

Beeld: Shutterstock

Inmiddels ondersteunen we ruim 60 gemeenten door samen te werken aan concrete doelen en resultaten. “In de gesprekken die ik met veel gemeenten voer komen vaak dezelfde thema’s naar voren. Thema’s die van invloed zijn op de dienstverlening én op het plezier dat je als team hebt in je werk. Of je nu net live bent met iBurgerzaken of er al een paar jaar mee werkt; ik nodig je graag uit om met ons het gesprek aan te gaan over jullie ideale dienstverlening en hoe wij daar aan kunnen bijdragen.”

Bekijk de vlog van Femke van der Gouw

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.