partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Werken als één team, ook vanuit huis

door: Tjerk Venrooy

weblogs | 14 april 2020

Uitzonderlijke situaties vragen om uitzonderlijke maatregelen. Het Corona virus heeft ons in zijn greep en vraagt van ons allemaal om een grote dosis aanpassingsvermogen. Misschien herken je jezelf daarin; bij mij gaat dat de ene dag beter dan de andere dag.

Tjerk Venrooij


Het creëren van een fijne thuiswerkplek, het lesgeven van kinderen, je collega’s niet fysiek kunnen spreken maar toch je werk met z’n allen kunnen voorzetten: het is veel. Maar het geeft aan de andere kant ook een krachtig –ander soort- teamgevoel, dat me trots maakt.

Denken in oplossingen

Ik zie creatieve manieren voorbij komen vanuit mijn team en de klant om toch met elkaar in gesprek te blijven. Daarmee blijven ze de (digitale) dienstverlening rondom burgerzaken voort zetten. Want juist in deze tijd is het cruciaal dat noodzakelijke overheidsprocessen rondom burgerzaken doorgang blijven krijgen. Het zet de digitale dienstverlening op scherp. Dit vraagt om snel schakelen en vooral een grote dosis teambuilding.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.