partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Wetenswaardigheden augustus 2020

door: Engelbert Wijnhoven

weblogs | 24 augustus 2020

In deze blog vertelt Engelbert Wijnhoven, Productmanager iBurgerzaken meer over de Agenda Digitale overheid en bijbehorend innovatiebudget. Meer over de verbetering van digitale dienstverlening met het open platform iBurgerzaken, het NVVB Jaarcongres dat helaas is afgelast én de stand van zaken rondom iDocumentcreatie lees je hier ook terug. Afsluitend geeft hij een visuele inkijk in de iBurgerzaken release 3.7.

Engelbert Wijnhoven - PinkRoccade


Op de agenda van Digitale Overheid: innovativiteit

Bij de presentatie van de Agenda Digitale Overheid heeft minister Raymond Knops aangekondigd dat de overheid op een andere manier gaat werken. Een van de peilers binnen deze nieuwe werkwijze is: innovativiteit. Hoe dat tot uiting moet komen?

  • Door te experimenteren
  • Ruimte te geven aan nieuwe initiatieven
  • Connecties aan te gaan met nieuwe partijen

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.