partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Wetenswaardigheden oktober 2020

door: Engelbert Wijnhoven

weblogs | 20 oktober 2020

In deze blog vertelt Engelbert Wijnhoven, Productmanager iBurgerzaken meer over iDocumentcreatie en het platform Publiekszaken van de PinkRoccade Local Government GebruikersVereniging.

Engelbert Wijnhoven - PinkRoccade


iDocumentcreatie is klaar voor de landelijke uitrol

In de afgelopen periode is eindelijk iDocumentcreatie officieel gelanceerd. Als je onderstaand filmpje nog niet hebt gezien zou ik hem zeker aanraden! Harald Giesen (Klantadviseur Burgerplein bij gemeente Kerkrade) en Mark Sweegers (consultant Publiekszaken) vertellen vol trots wat dit innovatieve product is en doet: zwart op wit kwaliteit leveren. Neem contact op met jouw Accountmanager om afspraken te maken over het gebruik en de uitrol van iDocumentcreatie.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.