partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Zal ik jou eens een lesje leren?

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 5 juni 2019

Met Team Care staan we weer voor een nieuwe start; maandag (3 juni 2019, red.) is iBurgerzaken release 3.01 begonnen. Weer een fris begin met een zee aan mogelijkheden en kansen die we weer graag willen benutten. En waarin we de lessen uit onze eerste release meenemen.

Sanne van der Zanden

Gedurende deze eerste release werd er de nodige nieuwe functionaliteit opgeleverd, zoals je hieronder zult lezen. Ook was er veel aandacht voor procesverbeteringen waar we in komende release eens te meer de vruchten van zullen plukken. En daarover lees je hieronder ook meer.

Klantgericht ontwikkelen

Maandag 25 februari 2019 was de officiële start van Team Care. Het 3e ontwikkelteam van iBurgerzaken met als speerpunt ‘Klantgericht ontwikkelen’ en daarbij onderstaande aandachtspunten:

1) Klanttevredenheid verhogen bij bestaande apps; Special Care
2) Bijdragen aan snelle en efficiënte afhandeling van incidenten
3) Aangemelde marktsignalen vertalen naar stories

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.