partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Zoektocht naar nieuwe kalenderfunctionaliteit

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 23 september 2019

“Door je niet vast te pinnen op wàt de klant wil, maar door te vragen waaróm iemand iets wil, gooi je je opties open en kom je vaak tot veel betere oplossingen.”

Sanne van der Zanden

Precies wat we deden en doen bij de (door-)ontwikkeling van iBurgerzaken. En een belangrijke reden om blij te zijn met alle marktsignalen die we ontvangen. En een belangrijke reden om continu om ons heen te kijken naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe technologieën. Zo focussen we nu op de kalenderfunctionaliteit binnen iBurgerzaken. En voor de doorontwikkeling van deze toepassing binnen iHuwelijk en iBegraafplaats hebben we wat vragen voor je…

Afrekenen met erfenissen uit het verleden

Inmiddels is de app iHuwelijk ruim 5 jaar in gebruik* en zien we dat het tijd is voor doorontwikkeling. Ook omdat we dezelfde kalenderfunctionaliteit nu hergebruiken in iBegraafplaats en tegen bepaalde grenzen aanlopen. In softwaretermen spreken we dan van refactoring; een technische onderhoudsbeurt om de programmatuur te verbeteren.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.