zoeken binnen de website

Projectpagina 'Over Informatie Gesproken'

rddi logo

Podcast Over Informatie Gesproken deel 3: De veranderopgave

artikelen | 10 februari 2022

Een gesprek met Arre Zuurmond, de kersverse regeringscommissaris informatiehuishouding, Guido Enthoven, directeur Instituut Maatschappelijke Innovatie en Guiny Kustner, programmadirecteur Informatiehuishouding Justitiële Informatiedienst over de veranderopgave rond de informatiehuishouding. De gespreksleiding is in handen van Larissa Zegveld.

KLIK HIER om de podcast te beluisteren via Soundcloud

Welkom bij de derde aflevering van een serie van zes podcasts. Een initiatief van het Rijksprogramma Duurzaam Digitale Informatievoorziening.
Onder leiding van Larissa Zegeveld, directeur Kennisnet en voorzitter Forum Satndaardisatie, gaan met elkaar in gesprek:


Arre Zuurmond is Regeringscommissaris Informatiehuishouding


Guido Enthoven is directeur Instituut Maatschappelijke Innovatie


Guiny Kustner is programmadirecteur Informatiehuishouding Justitiële Informatiedienst

Serie Podcasts Over Informatie gesproken

Deel 1: Coalitievorming, waarom we het samen moeten doen
Een gesprek over de noodzaak van een goede informatiehuishouding met Jacqueline Rutjens (RDDI), Lousewies van der Laan (Transparancy International Nederland) en Eppo van Nispen (Beeld & Geluid) op weg naar een maatschappelijke coalitie ‘Over Informatie Gesproken’.

Deel 2: Mensen, processen en informatiesystemen
Een gesprek over de staat van de informatiehuishouding van overheidsorganisaties. Aan tafel een drietal bijzondere gasten. We spreken met Charles Jeurgens, hoogleraar Archiefwetenschap Universiteit van Amsterdam, Rob Nijman, client relationship executive centrale-overheidsteam bij IBM en Evert Schaap, coördinator IHH vanuit I-Interim Rijk.

Deel 3: De veranderopgave
Een gesprek met Arre Zuurmond, de kersverse regeringscommissaris informatiehuishouding, Guido Enthoven, directeur Instituut Maatschappelijke Innovatie en Guiny Kustner, programmadirecteur Informatiehuishouding Justitiële Informatiedienst over de veranderopgave rond de informatiehuishouding.

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.