partnermenu

zoeken binnen de website

Over Red Hat

Red Hat begon ooit in 1993 met een populaire Linuxdistributie voor bedrijven, en groeide daarna uit tot tot een van de grootste software aanbieders ter wereld. Red Hat staat bekend om de alternatieve aanpak en neutraliteit in de vorm van open source. Deze oplossingen verbinden IT-platformen en -omgevingen met een hybride cloud infrastructuur als basis.
In Nederland werkt Red Hat samen met een uitgebreid ecosysteem van overheidspartners, waardoor overheidsinstanties kosten besparen en er een open cultuur van verbinding ontstaat.

18 november: OpenShift Experience Groep #6 voor de Nederlandse overheid

nieuws | 4 november 2021

Op donderdagmiddag 18 november vindt de 6e editie plaats van de OpenShift Experience Groep voor de Nederlandse overheid, met bijdragen vanuit de Rechtspraak en de Belastingdienst. Deze editie zal wederom virtueel zijn.

illustratie bij bericht red hat

Voorgaande edities hebben geleid tot een community van bijna 100 leden bestaande uit beheerders, ontwikkelaars, architecten en managers binnen de Nederlandse overheid.
Deze editie zal onder meer bestaan uit een tweetal klantcases: de Rechtspraak en de Belastingdienst.

Inschrijven voor deze online bijeenkomst

Agenda

13:00 – 13:15 Welkom en introductie

13:15 – 14:00 Mansour Jouhri (IVO Rechtspraak): Openshift, AMQ en OBS bij de Rechtspraak

14:00 – 14:15 Pauze

14:15 – 14:45 Tim Beattie (Red Hat): DevOps Culture and Practice with OpenShift

15:00 – 16:00 Kenan Akyuz (Belastingdienst): OpenShift als een dienst

16:00 – 16:15 Pauze
16:15 – 16:30 Kees Koenen (Red Hat): Business Priorities Workshop
16:30 Borrel en netwerken

Borrelbox ontvangen

Vergeet ook niet je collega’s te vragen?

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.