partnermenu

zoeken binnen de website

Over Red Hat

Red Hat begon ooit in 1993 met een populaire Linuxdistributie voor bedrijven, en groeide daarna uit tot tot een van de grootste software aanbieders ter wereld. Red Hat staat bekend om de alternatieve aanpak en neutraliteit in de vorm van open source. Deze oplossingen verbinden IT-platformen en -omgevingen met een hybride cloud infrastructuur als basis.
In Nederland werkt Red Hat samen met een uitgebreid ecosysteem van overheidspartners, waardoor overheidsinstanties kosten besparen en er een open cultuur van verbinding ontstaat.

21 oktober: Webinar Red Hat Innovation Labs

nieuws | 7 oktober 2021

Volg het verhaal van hun Red Hat Open Innovation Labs-ervaring en begrijp hoe ze Open technologie, praktijken en cultuur hebben gebruikt om een ​​platform te bouwen dat de wereld verandert. Tijdens dit webinar staat het verhaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) centraal.

Beeld: Red Hat

In 2021 schreef de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) geschiedenis met de lancering van ‘s werelds eerste open source studieplatform. De kern van deze prestatie was een virtuele residentie van acht weken bij Red Hat Open Innovation Labs. De residentie bracht WHO- en Red Hat-collega’s van over de hele wereld samen om een ​​hecht en goed presterend team te creëren dat elkaar uitsluitend digitaal ontmoette.

De ervaring herdefinieerde hoe de WHO experimenteerde en samenwerkte, en veranderde uiteindelijk een groot idee in een levensveranderende realiteit voor gezondheidswerkers over de hele wereld

Op 21 oktober, tijdens de Walk The Walls Virtual Experience, geven we een interactieve rondleiding achter de schermen. Zo kunt u zien wat er in deze succesvolle samenwerking is gebeurd en hoe de WHO open technologie, praktijken en cultuur combineerde om daar te komen.

Klik hier om in te schrijven voor het webinar op 21 oktober 2021, 10:00 uur (CEST)

U leert over de principes van open innovatie en besluitvorming, en hoe productontwikkelingsteams deze in de praktijk brengen.
Zie wat de ontwikkeling van een nieuw product drijft, inclusief het belang van teamdynamiek en -cultuur;
We laten u ook zien hoe u een groep van ambassadeurs in uw organisatie opbouwt om uw initiatieven tot verandering te ondersteunen en transformatieve resultaten te leveren.

Klik hier om in te schrijven voor het webinar op 21 oktober 2021, 10:00 uur

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.