partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Red Hat

logo red hat

4e OpenShift Experience Group - Nederlandse Overheid

nieuws | 30 september 2020

Op dinsdag 27 oktober vindt alweer de 4e, en helaas wederom virtuele, editie van de OpenShift Experience Groep voor Nederlandse overheidsgebruikers plaats. De eerste drie edities hebben inmiddels geleid tot een community van bijna 100 leden bestaande uit beheerders, ontwikkelaars, architecten en managers binnen de Nederlandse overheid.

illustratie bij bericht red hat


Deze editie zal onder meer bestaan uit een tweetal klantcases: van DICTU Rijkszaken en het RIVM. Daarnaast zal Carrie Carrasco van Red Hat een presentatie houden over een aantal aspecten van de Open Organization. We sluiten de diverse presentaties af met de resultaten van de OpenShift user Surveys die wij binnen de overheid hebben afgenomen. Wil jij ook je input nog leveren middels deze survey, geef dit dan aan op de event pagina, dan nemen we contact op om een afspraak daarvoor in te plannen.

Na de vorige editie kregen we de terugkoppeling dat men toch ook wel de borrel na afloop mist om gewoon even bij te kletsen. Dit gaan we virtueel mogelijk maken. Doe je gezellig mee?

Schrijf je uiterlijk dinsdag 13 oktober in om de borrelbox mét verrassing te ontvangen!

Wanneer en waar vindt de deze sessie plaats?

  • Dinsdag 27 oktober 2020
  • 13.30 – 16.30 uur
  • Virtueel

Agenda:

13:30 Welkom – Sigrid de Boer
13:40 DICTU RijksZaak – naam van de sprekers en titel volgen
14:10 korte pauze
14:15 Red Hat – Carrie Carrasco – how Open can unlock your organization potential
14:45 korte pauze
14:50 RIVM– Rob Bastings – API Management op Open Shift
15:20 Resultaten Open Shift Survey – Rene Donker
15:35 Virtuele borrel – All

Vergeet ook niet je collega’s te vragen?

Aanmelden voor de virtuele bijeenkomst op dinsdag 27 oktober, kan via deze link

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.