partnermenu

zoeken binnen de website

Over Red Hat

Red Hat begon ooit in 1993 met een populaire Linuxdistributie voor bedrijven, en groeide daarna uit tot tot een van de grootste software aanbieders ter wereld. Red Hat staat bekend om de alternatieve aanpak en neutraliteit in de vorm van open source. Deze oplossingen verbinden IT-platformen en -omgevingen met een hybride cloud infrastructuur als basis.
In Nederland werkt Red Hat samen met een uitgebreid ecosysteem van overheidspartners, waardoor overheidsinstanties kosten besparen en er een open cultuur van verbinding ontstaat.

6 oktober: Webinar 'Naast containers is er meer nodig voor snelle vernieuwing'

nieuws | 4 oktober 2021

U bent van harte welkom bij het Red Hat webinar op woensdag 06 oktober 2021, om 11 uur, met Graham Berry, Manfred Bortenschlager en Markus Eisele. Dit webinar is tot een jaar na deze datum ook on-demand te bekijken. In dit artikel vindt u de link om u aan te melden.

Containers kunnen inmiddels als mainstream worden beschouwd. Onder de huidige, snel veranderende omstandigheden is het voor overheden en bedrijven moeilijk om veranderingen snel genoeg door te voeren, zeker met verouderde infrastructuur. Containers vormen een mooi startpunt! Maar volgens ons is er meer nodig; Een naadloze integratie in uw bestaande infrastructuur, veerkrachtige moderniseringsprocessen, een veranderde teamcultuur en een ontwikkelomgeving die de snelheidsdoelen van uw organisatie ondersteunt.

Red Hat OpenShift Platform Plus is niet alleen een containerplatform, het is het Kubernetes-ontwikkelplatform waarmee u hoge ambities ten aanzien van applicatie-ontwikkeling waar kunt maken.

Aanmelden via deze link

In dit webinar behandelen we:
• Waarom snelheid, stabiliteit en schaalbaarheid belangrijke onderscheidende factoren zijn in de snel veranderende markten van vandaag
• Welke onderdelen horen bij een succesvol Kubernetes-ontwikkelplatform dat u de kracht geeft om uw uitdagingen aan te gaan
• Hoe gedistribueerde architecturen helpen moderne integratie-uitdagingen op te lossen
• Hoe Red Hat AMQ-streams u helpen uw bestaande assets te verbinden met moderne containergebaseerde applicaties
• Waarom ontwikkelaars meer nodig hebben dan alleen containers om productief te zijn

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.