partnermenu

zoeken binnen de website

Over Red Hat

Red Hat begon ooit in 1993 met een populaire Linuxdistributie voor bedrijven, en groeide daarna uit tot tot een van de grootste software aanbieders ter wereld. Red Hat staat bekend om de alternatieve aanpak en neutraliteit in de vorm van open source. Deze oplossingen verbinden IT-platformen en -omgevingen met een hybride cloud infrastructuur als basis.
In Nederland werkt Red Hat samen met een uitgebreid ecosysteem van overheidspartners, waardoor overheidsinstanties kosten besparen en er een open cultuur van verbinding ontstaat.

17 maart: OpenShift Experience Groep voor de Overheid

nieuws | 8 maart 2022

Op 17 maart, om 13:00 start de zevende editie van de OpenShift Experience Groep (OEG) voor de Overheid. Ook deze keer hebben we weer gezocht naar een optimale mix tussen business en techniek. Zo gaan we bijvoorbeeld in op migratiestrategie en -aanpak. Hoe maak je een goede analyse van je applicatieportfolio? Waar moet je op inzetten als je wilt moderniseren?

Beeld: Red Hat

En op welke manier vergroot je de kans op succes en het behalen van de business doelstellingen?
Daarnaast presenteert de Justitiële ICT Organisatie over hun migratie van Fuse naar OpenShift, en leer je over Advanced Cluster Security.

Datum: 17 maart
Tijd: 13:00 – 16:30 uur
Plaats: Online

Meer informatie en inschrijven

Een breed programma, interessant voor alle mensen betrokken bij OpenShift en/of IT modernisatie binnen de Nederlandse Overheid. Vooral ook voor; business owners, techneuten (Developers en Operations), security officers en CxO’s die aan de slag willen met portfolio analyse en migratie naar de cloud-native realiteit.

Als kers op de taart hebben we een interessante quiz, waarmee ook jij een originele, authentieke Red Hat Fedora-LEGO bouwdoos kunt winnen! Zo kun je letterlijk bouwen met Red Hat en ervaren hoe overzichtelijk en duidelijk “de handleiding” is. Dat geeft rust en plezier!

Zoals altijd; Voel je vrij dit event te delen met collega’s en geïnteresseerden die werken aan of in de Nederlandse Overheid.

Meer informatie en inschrijven
We hopen je op 17 maart te mogen begroeten!

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.