partnermenu

zoeken binnen de website

Over Red Hat

Red Hat begon ooit in 1993 met een populaire Linuxdistributie voor bedrijven, en groeide daarna uit tot tot een van de grootste software aanbieders ter wereld. Red Hat staat bekend om de alternatieve aanpak en neutraliteit in de vorm van open source. Deze oplossingen verbinden IT-platformen en -omgevingen met een hybride cloud infrastructuur als basis.
In Nederland werkt Red Hat samen met een uitgebreid ecosysteem van overheidspartners, waardoor overheidsinstanties kosten besparen en er een open cultuur van verbinding ontstaat.

Security is topprioriteit voor alle grote organisaties

white-papers | 2 december 2022

Voor het 9e jaar op rij deed Red Hat onderzoek naar tech trends voor het aankomende jaar. De resultaten Global Tech Outlook-enquête van Red Hat zijn binnen: bekijk de belangrijkste resultaten en download het rapport.

Beeld: Unsplash

Net als in de afgelopen jaren onderzoeken we wat de gegevens onthullen over waar organisaties staan in hun digitale transformatie-initiatieven, IT- en niet-IT-financieringsprioriteiten en uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.

We ondervroegen meer dan 1.700 leiders op het gebied van informatietechnologie (IT) wereldwijd, in verschillende sectoren om ons te helpen nieuwe aspecten van het gebruik van technologie beter te begrijpen en trends te volgen. Hier belichten we de belangrijkste bevindingen en trends uit het rapport en hoe deze resultaten in de loop van de tijd zijn veranderd.

Bekijk hier de belangrijkste resultaten en download het gehele rapport.

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.