partnermenu

zoeken binnen de website

Over Salesforce

Salesforce is wereldleider op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) die bedrijven en overheidsorganisaties dichter bij hun klanten brengt in het digitale tijdperk. Sinds 1999 stelt Salesforce organisaties van elke omvang en branche in staat om te profiteren van krachtige technologieën – cloud, mobiel, sociaal, internet of things, kunstmatige intelligentie, spraak en blockchain – om een 360° beeld van hun klanten te creëren. Ga voor meer informatie over Salesforce (NYSE: CRM) naar: www.salesforce.com/nl/publiekesector

Salesforce Live op 28 juni in de Werkspoorkathedraal te Utrecht

nieuws | 13 juni 2022

Salesforce nodigt u uit voor Salesforce Live op 28 juni a.s. We hebben dit jaar weer alles uit de kast gehaald voor dit fysieke evenement! Neem deel aan inspirerende sessies met marktleiders, ontdek onze oplossingen met expert demo’s en netwerk met ons geweldige ecosysteem van specialisten, partners en trailblazers.

Maak kennis met onze pioniers! Laat u inspireren door boeiende sprekers en verhalen van klanten.

De wereld is veranderd sinds onze laatste face-to-face Salesforce Live. Op 28 juni richten we ons op hoe de toekomst van werk eruitziet en hoe Salesforce-oplossingen u, uw medewerkers en uw klanten kunnen helpen uw doelen te bereiken. Het evenement omvat inspirerende gesprekken, praktische demonstraties en de mogelijkheid om te netwerken met marktleiders en leden van het Salesforce-ecosysteem.

Klik HIER voor meer informatie en inschrijving

Datum: 28 juni 2022
Tijd: 11:30 – 18:30 uur
Plaats: Utrecht

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.