- - - - -

iOverheid maakt de tongen los

persberichten, 22 april 2013

De overheid digitaliseert meer en meer. En dat houdt ons bezig, zo bleek dinsdag 23 april 2013 in De Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte in Den Haag. Tijdens het Lagerhuisdebat voor politici en bestuurders uit de publieke en private sector gingen de deelnemers volop met elkaar in discussie over de iOverheid.

SAP logo

Wat heeft uw organisatie aan digitalisatie? Hoe dient de overheid om te gaan met gevoelige kwesties zoals privacy? En wie houdt de vrijheden en grenzen van de iOverheid in de gaten? Ronduit relevante vragen, die tijdens het debat allemaal aan bod kwamen.

Het debat was een initiatief van Accenture, Atos, Capgemini, CGI, Deloitte, IBM en SAP. Samen maken zij deel uit van het Overheidsforum, dat de kansen en uitdagingen binnen de publieke en private sector centraal stelt.

Hier kunt u het ‘Tijds Schrift‘, een geïllustreerd verslag van dit boeiende Lagerhuisdebat terugvinden.

Gezongen samenvatting Lagerhuisdebat

Perspectief Publieke Sector 2020

Hoe kan de Nederlandse overheid eruit zien in 2020? Onderzoek van het Overheidsforum schetst een toekomstbeeld voor 2020 over de samenwerking tussen publiek en privaat.
Download hier de pdf-versie van het boek ‘Perspectief van de publieke sector in 2020’.

- - - - -

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie.