partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina TCS

www.tcs.com
Tata Consultancy Services Netherlands B.V.
TCS is wereldwijd actief op het vlak van IT-dienstverlening, bedrijfsoplossingen en consultancy. Met onze passie voor technologie en onze brede kennis van verschillende sectoren, helpen we organisaties op duurzame wijze te innoveren en transformeren. Om organisaties te helpen innoveren, brengt TCS zijn wereldwijde kennis en ervaring samen met relevante ecosystemen, waaronder academische instellingen, technologiebedrijven en start-ups. TCS is actief in Nederland sinds 1992 en heeft hier circa 3000 medewerkers. TCS werkt al decennia lang voor vele grote Nederlandse organisaties, waaronder Albert-Heijn, KLM, ABN AMRO, Randstad, Damen, ASML, etc.

Wat overheden van bedrijfsleven kunnen leren over digitale identiteit

17 februari 2023

Overheden kunnen veel van het bedrijfsleven leren op het gebied van digitale identiteit. Want waarom kun je met een Apple-account op talloze onlinediensten inloggen, gegevens delen en transacties verrichten en is dit met bijvoorbeeld DigiD maar mondjesmaat mogelijk?

lees meer

Strategisch partnerschap TCS - Randstad: modernisering digitale kern

30 december 2022

Tata Consultancy Services (TCS) is een strategische samenwerking aangegaan met Randstad, een wereldleider op het gebied van HR-diensten. Ze gaan samen het applicatiepark van het bedrijf in de cloud uitbreiden en moderniseren, het beveiligingsbeleid versterken en haar groei- en transformatietraject versnellen.

lees meer

De kracht van Quantum Computing benutten

5 december 2022

Tata Consultancy Services introduceert een nieuw virtueel Quantum Computing Lab dat klanten een omgeving biedt om zakelijke oplossingen van de toekomst te ontwikkelen. Het nieuwe lab biedt TCS de mogelijkheid om de acceptatie van quantum computing te versnellen.

lees meer

Team Nyenrode wint eerste Europese Sustainathon

5 juli 2022

Naar schatting moet 50 procent van de technologieën die nodig zijn om mondiale uitdagingen zoals koolstofemissies en vervuiling op te lossen nog uitgevonden worden. Tegelijkertijd zullen duurzaamheidsinspanningen alleen slagen als overheden en het bedrijfsleven samenwerken in plaats van enkel individuele of geïsoleerde inspanningen te leveren.

lees meer

Retailer Action transformeert prijsstrategie met TCS Optumera

23 juni 2022

Discountretailers winnen terrein en bedienen klanten van elk formaat. Om de concurrentie voor te blijven zijn innovatie en een solide prijsstrategie cruciaal. Tata Consultancy Services (TCS) heeft Action Group geholpen bij het transformeren van de prijsstrategie met behulp van TCS Optumera™, een AI aangedreven retail-optimalisatieplatform.

lees meer

Goede ICT’ers, waar vind je ze?

door: Kitty Döppenbecker, 13 april 2022

De krapte aan talent op de ICT-markt is groter dan ooit. TCS heeft zich daar nooit door laten remmen. Afgelopen jaar kwamen er wereldwijd zo’n 70.000 medewerkers bij. Ook in ons land zit de pas er goed in. Anticiperen op groei is onderdeel van wie we zijn, zegt directeur TCS Nederland Josu Devasia. Hoe dan? En waar ziet hij de oplossing voor overheidsorganisaties?

lees meer

TCS nummer 1 in klanttevredenheid in Nederland

22 maart 2022

Tata Consultancy Services (TCS) is nummer 1 in klanttevredenheid in Nederland volgens een onafhankelijk onderzoek van Whitelane Research onder CXO’s van diverse IT-afnemende organisaties. De algemene tevredenheidsscore van TCS Nederland is 86 procent; met een voorsprong van 6 procent ten opzichte van de dichtstbijzijnde concurrent.

lees meer

Waarde creëren door samenwerking binnen ecosystemen

8 maart 2022

TCS heeft in samenwerking met de TIAS School for Business and Society, ICT Media, ServiceNow & Informatica en andere partijen gekeken naar waar en hoe organisaties samenwerken binnen ecosystemen en hoe ze deze samenwerkingen kunnen verbeteren. De resultaten laten zien dat er kansen liggen op het gebied van datadelen, datakwaliteit, datamanagement en gegevensbeheer en -tooling.

lees meer

TCS is wereldwijd uitgeroepen tot beste werkgever voor 2022

28 januari 2022

TCS is voor het achtste jaar op rij uitgeroepen tot beste werkgever in Nederland. Ook behaalde TCS de lijst van beste werkgevers in Europa en werd het voor het zevende jaar op rij door het Top Employers Institute erkend als een Global Top Employer 2022. “Onze mensen in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen, dat betekent alles voor ons”, zegt Josu Devasia, Country Head, TCS Nederland.

lees meer

TCS: al 53 jaar start-up

door: Kim de Vries, 19 januari 2022

“Innovatie staat aan de basis van ons bedrijf. Daarom werken wij ook heel nauw samen met universiteiten en start-ups”, vertelt Ananth Krishnan, Vice President & Chief Technology Officer bij TCS. Hij is verantwoordelijk voor de Research & Development (R&D) afdeling en daarmee voor innovatie en co-innovatie. “Ons doel is een betere toekomst voor iedereen”.

lees meer