zoeken binnen de website

Chris ter Steege Stafhoofd Applicaties & Databases bij RIVM

door: Redactie iBestuur | 13 mei 2022

Chris ter Steege wordt met ingang van 1 juli 2022 benoemd tot Stafhoofd Applicaties & Databases bij Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in Bilthoven. De functie is onderdeel van het Management Team van de nieuw ingerichte IV organisatie.

Chris ter Steege | beeld: Algemene Bestuursdienst

De stafeenheid Applicaties en Databases bestaat uit 4 afdelingen waar rond de 80 specialisten werken aan het beheren, onderhouden, ontwikkelen, realiseren en testen van maatwerkoplossingen en standaardproducten.

Chris ter Steege startte zijn loopbaan in 2010 als projectmedewerker bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ), waar hij vervolgens nog diverse functies vervulde. Vanaf 2017 werkte hij als Project-, Programma- en Interimmanager aan opdrachten vanuit VWS Flex Pro. Sinds 2020 is Chris werkzaam als (interim) afdelingshoofd van verschillende afdelingen binnen de IV-organisatie van het RIVM. Hij studeerde Wijsbegeerte aan de Universiteit van Utrecht.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.