zoeken binnen de website

Rondetafeldiscussie 'De wendbare organisatie' - 13 november 2017

De wendbare organisatie: hoe zorg je ervoor dat bijvoorbeeld een uitvoeringsorganisatie in de publieke sector flexibel, efficiënt en adequaat kan anticiperen op externe veranderingen; van veranderingen in wetgeving of het opvangen van bezuinigingen tot heftige crises in de samenleving. Hoe richt je de organisatie in, hoe helpt digitalisering van processen, hoe werk je samen in de keten?

Met:
• Peter Siebers, bij het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) in het bestuur verantwoordelijk voor bedrijfsvoering.
• Hans Damen, brigadegeneraal bij de landmacht en verantwoordelijk voor meerdere buitenlandse noodhulp-operaties.
• Constant Moolenaar, directeur Customer Care bij verzekeraar VIVAT
• Nico Zuurmond, clustermanager Nationale Hulp, Nederlandse Rode Kruis

• Moderatie: Marcel Thaens, bijzonder hoogleraar Innovatie in de publieke sector.

Verslag van de Rondetafeldiscussie

De bijeenkomst op maandag 13 november 2017 in Nieuwspoort (Den Haag) werd mede mogelijk gemaakt door iBestuur-partner Pegasystems.


Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.