zoeken binnen de website

Podcast: Hoe kan data veilig & privacyvriendelijk gedeeld worden?

door: Sjoerd Hartholt | 2 november 2021

Door data te delen kunnen ziekenhuizen nog betere zorg aanbieden en worden vliegtuigen nog veiliger. Maar, strikte wetgeving maakt datadelen vaak lastig. Gelukkig zijn er initiatieven die veilig en privacy-vriendelijk datadelen mogelijk maken. Luister naar de podcast Toekomstmuziek van AG Connect over datadeling.

Logo Toekomstmuziek © AG Connect

Sjoerd Hartholt van AG Connect gaat in gesprek met Willem Koeman, één van de oprichters van AMdEX en met Frans Oort, hoogleraar Methodenleer en Statistiek aan de UvA en directeur van onderzoeksinstituut Child Development and Education.

“Luister hier naar de podcast:
“:hhttps://www.agconnect.nl/artikel/podcast-hoe-kan-data-veilig-privacyvriendelijk-gedeeld-worden

Willem Koeman is lead digital bij Amsterdam Economic Board

Frans Oort is hoogleraar Methodenleer en Statistiek aan de UvA en directeur van onderzoeksinstituut Child Development and Education.

Dit artikel werd eerder gepubliceerd op AGConnect

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.