Partnerpagina Centric

Centric is al jarenlang een stabiele partner voor de lokale overheid. Onze gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening zorgen ervoor dat overheden zich op hun kerntaken kunnen richten. Centric onderscheidt zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, zoals belastingheffing en -inning, burgerzaken, salarisadministratie en werk, inkomen & zorg. Samen met onze klanten creëren we duurzame oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.

- – - – -

Buursema kiest voor module Ketenstandaard VERA in ALERT

Centric heeft voor Buursema Bouwbedrijf het ERP-systeem ALERT uitgebreid met de module Ketenstandaard VERA. Dit is een module voor gestandaardiseerde gegevensuitwisseling tussen woningcorporaties en ketenpartners.

lees meer

- - - - -

Achterhoek in top 3 minste schoolverlaters dankzij verzuimaanpak

De Achterhoek mag trots zijn op haar aanpak van voortijdig schoolverlaten. Op de landelijke jongerenmonitor staat de regio op de derde plaats met minste schoolverlaters. Minister Jet Bussemaker (OC&W) heeft deze cijfers in februari bekendgemaakt.

lees meer

- - - - -

Omgevingscollectief versnelt concretisering Omgevingswet

Antea Group, Centric, Civocracy, NedGraphics en Tygron bundelen hun kennis en kunde samen met gemeenten en uitvoeringsdiensten. Onder de naam ‘Het Omgevingscollectief’ biedt de samenwerking oplossingen die de invoering van de Omgevingswet gaan versnellen.

lees meer