zoeken binnen de website

1 juni: Webinar ‘Monitor Open Standaarden 2020: de best scorende ICT-trajecten van het jaar!’

Ieder jaar onderzoekt Forum Standaardisatie het gebruik van open standaarden van de ‘Pas toe of leg uit’-lijst in aanbestedingen. Welke organisaties deden dit heel goed en wat is het geheim achter hun succes? Wat kunnen we van hen leren?

Beeld: Shutterstock

Datum: 1 juni
Tijd: 15:00 – 16:00 uur
Plaats: Achter uw laptop of iPad

Aanmelden via deze link

Ook in 2020 waren er weer een aantal organisaties die hier op een uitstekende manier gebruik van maakten. Wat is het geheim achter hun succes? Waarom vinden zij het toepassen van open standaarden van belang? Hoe komt het dat het in hun organisatie zo goed is gegaan met het vragen om de relevante open standaarden? Wat heeft de bestuurder, de architect of de inkoper daar aan bij gedragen?

Larissa Zegveld, voorzitter Forum Standaardisatie, gaat dit achterhalen bij:

- Pablo Hunnego, Directeur FM Haaglanden/BZK
- Harm van de Wetering, Directeur NSO/RVO
- Ton Lammers, Inkoopspecialist Belastingdienst
- Carolien Klesman-Nacken, Gemeentesecretaris Heeze Leende, partner van A2 samenwerking
- Reinout Schaatsbergen, Directeur Bedrijfsvoering & Diensten Gemeente Purmerend
- Ferry Middelink, Coördinator Inkoop, Contractmanagement & Beheer Gemeente Purmerend


Forum Standaardisatie wil deze organisaties in het zonnetje zetten met een oorkonde, maar we willen vooral weten wie de mensen zijn achter deze uitstekende aanbestedingen. Hoe komt het dat het vragen om open standaarden bij hen zo goed gelukt is? Zo kunnen we van elkaar leren.

Wilt u meer weten over open standaarden in praktijk brengen bij aanschaf van ICT?
Meld u dan aan voor dit Webinar

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.