zoeken binnen de website

15 maart: iBestuur Thuisdebat 'Digitale Zaken in een nieuw kabinet'

door: Redactie iBestuur | 1 maart 2021

Welke ‘digitale zaken’ moet het nieuwe kabinet beslist op gaan pakken de komende regeerperiode? En hoe zorgen we ervoor dat de nieuwe leden van de Tweede Kamer voldoende toegerust zijn om de vaste Kamercommissie voor Digitale Zaken tot een factor van betekenis te maken in de besluitvorming over de digitalisering van Nederland en de dienstverlening van de overheid? Kijk, luister en denk live mee tijdens ons volgende Thuisdebat.

Beeld: Shutterstock

Datum: 15 maart 2021
Tijd: 10:30 – 11:00 uur
Plaats: Thuis achter eigen device

Aanmelden voor het iBestuur Thuisdebat

Hoe zorgen we voor een goede inbedding van digitalisering in belangrijke beleidsdossiers? Hoe gaan we om met de kwetsbaarheid van IT-projecten bij de overheid? En hoe garanderen we de privacy van burgers?
We praten erover met onder anderen:

Chris van Dam
Chris van Dam is lid van de Tweede Kamer voor het CDA

Zsolt Szabo
Zsolt Szabo is Vice President bij Capgemini en voormalig ICT-woordvoerder in de Tweede Kamer voor de VVD.

Paul Korremans
Paul Korremans is bestuurder bij Privacy First en consultant op het gebied van gegevensbescherming

Rudy van Belkom
Rudy van Belkom ontwikkelde de Technologie Kieswijzer. Hij is Futures Researcher bij Netherlands Study Centre for Technology Trends (STT)

Aanmelden voor het iBestuur Thuisdebat

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.