zoeken binnen de website

15 september: iBestuur Congres 2021

Het iBestuur Congres 2021 wordt opnieuw een online congres met volop mogelijkheden tot interactie en online ontmoeting. Om kennis op te doen: wat doet er toe, wat speelt er, hoe moet ik daar mee aan de slag in mijn organisatie. Centraal staan de digitale transformatie en de relatie tussen overheid en samenleving, en de rol van digitalisering hierin.

Aan het congres werkt weer een scala aan sprekers mee, waaronder: Martiene Branderhorst (Den Haag) Mark Bressers (NEa), Bart Cooijmans (JenV), Serge van Dam (RWS), Nathan Ducastel (VNG), Marens Engelhard (Nationaal Archief), Jan van Ginkel (Zuid-Holland), Lisa van Ginneken (Tweede Kamer), Eva Heijblom (LNV), Aart Jochem (BZK), Bert Kroese (CBS), Renske Leijten (Tweede Kamer), Eric Mink (IenW), Loes Mulder (SZW), Jacqueline Rutjens (RDDI), Paul Tang, (EP), Tof Thissen (UWV), Focco Vijselaar (EZK), Lourens Visser (BZK) en nog vele anderen…

Titel: iBestuur Congres 2021 – online en op locatie!
Datum: Woensdag 15 september, 11.00 uur – 17.30 uur
Locatie: Vanuit de Fokker Terminal, Den Haag
Programma: Meer dan 50 break-out sessies en plenair programma

Doelgroepen van het iBestuur Congres 2021 zijn: bestuurders en beslissers verantwoordelijk voor of betrokken bij de i-overheid. Van alle departementen, gemeenten, provincies en waterschappen, AG’s, ZBO’s en uitvoeringsorganisaties en wetenschap.

Deelname voor deelnemers uit het bedrijfsleven is uitsluitend voorbehouden aan en op voordracht van de partners en sponsoren van het iBestuur Congres!

Meer informatie en aanmelden

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.