zoeken binnen de website

14 september: iBC 2022 met Alexandra van Huffelen en Arre Zuurmond

door: Redactie iBestuur | 13 mei 2022

Op 14 september vindt het iBestuur Congres 2022 plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Met een actueel plenair programma, meer dan 30 break-out sessies en 90 sprekers, waaronder staatssecretaris Alexandra van Huffelen en regeringscommissaris Arre Zuurmond, belooft het weer een interessante dag te worden.

Arre Zuurmond is Regeringscommissaris Informatiehuishouding

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een mooi programma met voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Het ziet er naar uit dat we weer meer dan 30 break-out sessies kunnen bieden.

Noteert u 14 september alvast de datum in uw agenda?

Ook dit jaar wordt het programma samengesteld door deelnemende overheden en de private partners. Het thema ‘Digitalisering en de menselijke maat’ komt uitgebreid aan bod. Daarnaast onderzoeken overheid, onderwijs, wetenschap en IT-sector grote maatschappelijke uitdagingen, zoals duurzaamheid, krapte op de arbeidsmarkt en cybersecurity. En, welke ethische waarden liggen ten grondslag aan digitalisering?

Tijdens het congres gaan we ook op zoek naar digitale oplossingen, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Het iBestuur Congres 2022 is dé gelegenheid waar iBestuurders uit overheid, onderwijs en wetenschap, en IT-sector elkaar op locatie ontmoeten en spreken.
Net als vorig jaar organiseren we het weer in hybride vorm. Toen waren zo’n 250 personen op locatie en bijna 900 mensen online aanwezig.

Uitnodigingen

Uitnodigingen voor deelname op de congreslocatie in de Fokker Terminal worden begin juni verstuurd. Dan is het ook mogelijk voor geïnteresseerden uit de i-overheid om zich aan te melden voor het online congres.

Meer informatie is te vinden op onze nieuwe website www.ibestuurcongres.nl

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.