Colofon

iBestuur is het platform voor iedereen die betrokken is bij de i-overheid. Online en offline: door online kennisdeling, een magazine en een jaarlijks congres draagt iBestuur bij aan het ontwikkelen van een gemeenschappelijke visie op een efficiëntere, effectievere en klantvriendelijke overheid.

Op iBestuur online en tijdens het jaarlijkse iBestuur Congres maken bestuurders, beslissers, partners en experts uit het publieke en private domein samen kennis. Het magazine iBestuur bericht onafhankelijk, helder, kritisch en informatief over de strategische, bestuurlijke en organisatorische aspecten van de digitale overheid. De eerste editie verscheen in januari 2011. iBestuur magazine verschijnt vier maal per jaar.

iBestuur Congres is een publiek-privaat non-profit initiatief van het Rijk (ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties | DG Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk en DG Bestuur en Koninkrijksrelaties, en ministerie van Economische Zaken | DG Bedrijfsleven en Innovatie), Nederland ICT en KING Gemeenten.

iBestuur magazine en iBestuur.nl zijn onafhankelijke media van de Nieuw Domein Uitgever, Burgh-Haamstede.
Uitgever: Peter Lievense

Redactieadres: iBestuur magazine, Jan van Nassaustraat 57, 2596 BP Den Haag
redactie at ibestuur.nl
Advertenties: advertenties at ibestuur.nl

De journalistieke onafhankelijkheid van iBestuur wordt beschreven in het redactiestatuut. Download hier het statuut.

iBestuur wordt mede mogelijk gemaakt door acht partners:
Capgemini, Centric, CGI, IBM, KPN, PinkRoccade Local Government, Pegasystems, en door ECP, ICTU en KING. Samen met Nederland ICT verzorgt iBestuur magazine het MKB-podium.

iBestuur magazine en iBestuur.nl zijn journalistiek onafhankelijk. Ook de partners hechten aan onafhankelijke, kritische berichtgeving en maken die mede mogelijk. Daarom zijn de bijdragen van de verschillende partners in het blad en op de website als niet-redactioneel herkenbaar.

iBestuur magazine

Hoofdredactie: Peter Lievense
Vormgeving en ontwerp: Blinkerd
Bureauredactie: LINE UP boek en media bv

Vaste medewerkers: Freek Blankena, Mariëlle de Groot, Bas Linders, Fred van der Molen, Peter Mom, Peter Olsthoorn, Cyriel van Rossum, Nicole van der Steen, Fred Teunissen, Marieke Vos, Marijke van Hees, Peter van Schelven, Sophie in ‘t Veld, Chris Verhoef

iBestuur Ambtenaar 2.0

iBestuur Ambtenaar 2.0 is een samenwerking van de Nieuw Domein Uitgever en Ambtenaar 2.0
Samenstelling: Tim Aarts, Marie Louise Borsje, Danielle Jansen, Ronald Schaap, Dirk Jan van der Wal

Fotografie en illustratie: De Beeldredaktie, Blinkerd, Stockfresh.
Proces en realisatie: ROM bv
Druk: BDU

iBestuur.nl

Webontwerp: Kees Brandenburg, met dank aan textpattern

iBestuur app

Realisatie app: LINE UP boek en media bv

Een iBestuur magazine-abonnement is gratis voor bestuurders, beslissers en beleidsmakers binnen de publieke sector die betrokken zijn of zich betrokken voelen bij de i-overheid.

- - - - -