20 april: Dag van de Digitale Provincie

Datum/tijdstip: 20 april 2023 09:30

Locatie: Zwolle

Type: Congres

De Dag van de Digitale Provincie is bestemd voor ambtenaren en bestuurders van provincies, gemeenten, waterschappen en het Rijk die geïnteresseerd zijn in de digitale transformatie.

De Dag van de Digitale Provincie staat in het teken van wat de provincies de afgelopen jaren hebben bereikt op het gebied van digitalisering binnen de belangrijke ruimtelijke opgaven als Stikstof & Natuur, Klimaat & Energie en Wonen & Bereikbaarheid.

Het programma zit bomvol interessante sprekers, verschillende interactieve sessies, een infomarkt over de ruimtelijke transities en veel netwerkmogelijkheden. Aan het plenaire programma zullen sprekers als gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen, gedeputeerde Mirjam Wulfse, Piek Visser-Knijff, Prof. dr. Bas Haring en Prof. dr. Albert Meijer een bijdrage leveren.

Klik HIER om het programma te bekijken

Doelgroep

Dag van de Digitale Provincie is voor alle ambtenaren en bestuurders van provincies, gemeenten, waterschappen en het Rijk die geïnteresseerd zijn in de digitale transformatie en/of toepassing van digitalisering op de grote ruimtelijke opgaven van Nederland, zoals de woningbouwopgave, de energietransitie en stikstof.

Aanmelden

Bent u direct of indirect betrokken bij de belangrijke ruimtelijke opgaven? Dan wilt u deze inspirerende dag niet missen! U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan marketing@ibestuur.nl met daarin uw naam, organisatie, functie en email-adres.
Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om uw aanmelding definitief te maken.
Deelname is gratis.