ONE Conference

Datum/tijdstip: 03 oktober 2023 09:00

Locatie: Den Haag

Type: Congres

De ONE Conference stimuleert internationale samenwerking tussen cybersecurity-professionals uit het bedrijfsleven, de wetenschap en overheidsorganisaties. De ONE Conference is een exclusief jaarlijks evenement.

De conferentie is opgebouwd uit plenaire bijeenkomsten en breakout-sessies.
De Europese directeur Digital Society, Trust and Cybersecurity, Lorena Boix-Alonso, trapt het congres af met een keynote.

Onder andere Angeline van Dijk, Rijksinspectie Digitale Infrastructuur, en Ferd Grapperhaus, voormalig minister van Justitie en Veiligheid, nu partner bij Tax & Legal, werken mee aan  de sessie ‘When Quantum meets AI‘. Met Kees Verhoeven, voormalig Tweede Kamerlid en eigenaar van adviesbureau Digitale Zaken, en Michiel Steltman, managing director DINL, spreekt Van Dijk over het thema ‘Regulatory tools for cyber resilience‘.

 

ONE Magazine 2023 is live

Vanuit ONE Conference wordt er ieder jaar een E-magazine gepubliceerd met informatie voor de cybersecurity professional. De 2023-editie staat nu live! Met 25 inspirerende artikelen over cyberbeveiliging is er genoeg te lezen en te leren voor iedereen. Na de conferentie wordt het magazine bijgewerkt met de hoogtepunten van de conferentie.