Expeditie Algoritmes

Datum/tijdstip: 09 oktober 2023 12:00

Locatie: Observant, Amersfoort

Type: Event

Ga mee op Expeditie Algoritmes; een ontdekkingstocht waarbij je direct aan de slag gaat! Je legt alvast een basis met publicatie van algoritmes op locatie. Krijgt survivaltips voor implementatie binnen je eigen organisatie. En kijkt vooruit naar nieuwe ontwikkelingen die vanuit de (nabije) toekomst lonken. Het startschot wordt gegeven door staatssecretaris Alexandra van Huffelen.

 

3 rondes met kennis- en werksessies verdeeld over 4 tracks.

  1. Oriëntatie op de reis. Het startpunt van de reis. Goede redenen waarom jouw organisatie mee gaat doen met het Algoritmeregister. Over de opgave, en hoe anderen daarmee omgingen. Laat je meenemen in goede redenen en ervaringen.
  2. Implementation Island. Het reisplan, de expeditie-inventaris, het expeditieteam en de rugdekking in de organisatie. Deze track biedt workshops met stappenplannen, gereedschappen, insights over de communicatieve opgave en motiverende verhalen.
  3. Publicatie op locatie. Zet de spreekwoordelijke vlag op de top van de berg. In motiverende aansluitsessies ter plekke publiceer je ook algoritmes van jouw organisatie in het register. Natuurlijk is er daarmee taart te verdienen.
  4. Trails van de toekomst. We kijken alvast vooruit naar de toekomst van de expeditie. Krijg insights over de praktische consequenties van de AI Act tot de impact van generatieve AI. De ontwikkelingen gaan snel, zorg dat je enigszins voorbereid bent.