15 juni: Security Dag: beveilig je gegevens, beveilig je toekomst!

Datum/tijdstip: 15 juni 2023 09:30

Locatie: Schiphol

Type: Event

Georganiseerd door: Microsoft

Security Dag: beveilig je gegevens, beveilig je toekomst!

Op 15 juni organiseert Microsoft Nederland het jaarlijkse cybersecurity flagship evenement. Tijdens dit evenement bespreken we verschillende cybersecurity risico’s, zowel binnen als buiten de organisatie. Hoe houd je focus in tijden van digitale transformatie, prioritiseer je de ruiste risico’s en hoe neem je de stap van bewustwording naar actie?

De cyberdreiging tegen kritieke en belangrijke infrastructuren in onze samenleving, waaronder de gezondheidssector, het financiële systeem, waterleidingen en transportnetwerken, neemt toe met de groei in digitale transformatie en het gebruik van IoT technologie. Om deze reden heeft Europa het Network en Information Security Directive (NIS 2) gelanceerd, welke op 17 oktober 2024 van kracht zal gaan.

Tijdens deze gratis te bezoeken dag gaan we het gesprek aan over hoe je als organisatie je cybersecurity kan versterken door technologie, processen, cultuur en vaardigheden. Daarnaast delen wij inzichten rondom de huidige staat van cybersecurity en de impact van artificial intelligence op cybersecurity.

Programma
09.30 uur    Inloop
10.00 uur    Opening door Andy Elder, CVP Microsoft Solutions
10.50 uur    Paneldiscussie
11.05 uur    Keynote: Waarom is cybersecurity zo belangrijk?
11.30 uur    Live demonstratie door Sanne Maasakkers van NCSC
12.00 uur    Keynote: Wat betekent NIS2 voor jouw organisatie
12.20 uur    Lunch

Doelgroep
Deze Security Dag is gericht op CISOs en andere C-level professionals voor wie cybersecurity van belang is. Wij staan per organisatie een maximumaantal deelnemers toe. De voertaal van dit evenement is Nederlands.

Locatie
Microsoft Office Schiphol, Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Amsterdam Schiphol

We kijken er naar uit je op 15 juni te verwelkomen!