zoeken binnen de website

Het Digitale OverheidsOnderzoek: Gemeente 2030

BCT, organisatie voor enterprise information management, organiseert een groot onderzoek onder gemeenten met als hoofdonderwerp informatietechnologie. Doelgroep: bestuur, (senior) management en leidinggevenden.

Het Digitale OverheidsOnderzoek: Gemeente 2030, uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Markteffect en ondersteund door iBestuur, bestaat uit een vragenlijst waarmee we zicht krijgen op de toekomst: wat is in 2030 de rol van de gemeente in de informatiesamenleving, die van de burger en die van de gemeenteambtenaar?

Op basis van het rapport, dat begin 2021 beschikbaar is, zal iBestuur samen met BCT een verdiepingsslag maken; bijvoorbeeld in de vorm van artikelen en kennisbijeenkomsten.

Wilt u uw licht op deze onderwerpen laten schijnen? Klik dan hier en lees de uitkomsten later terug bij iBestuur.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.