partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

24 maart: Webinar On Point 'Grip op cloud'

nieuws | 3 maart 2022

De switch naar de cloud biedt organisaties tal van voordelen. Denk aan gemakkelijk op- en afschalen, weinig onderhoud en betaling naar verbruik. Genoeg redenen om met jouw cloud journey aan de slag te gaan. Hierbij is het belangrijk dat je grip krijgt (en houdt) op je cloudomgeving. Hoe zorg je ervoor dat de security en governance op orde zijn en je inzicht hebt in de werkelijke kosten?

Datum: donderdag 24 maart
Tijd: 11:00 tot 12:00 uur.

Aanmelden voor webinar

Tijdens het webinar gaan Centric en Microsoft in gesprek over hoe je omgaat met cloud governance en hoe je het mandaat en beleid vastlegt in je cloudomgeving. Ook gaan we in op vraagstukken rondom cloud governance disciplines zoals compliancy, cost management en deployment acceleration.

Meld je nu aan!

Het webinar vindt plaats op donderdag 24 maart 2022 van 11:00 tot 12:00 uur. Meld je nu kosteloos aan!
Een dag voor het webinar ontvang je een link waarmee je het webinar live kunt volgen.

Terugkijken wanneer het jou uitkomt?

Lukt het niet er live bij te zijn? Je kunt het webinar achteraf terugkijken. Meld je alsnog aan en ontvang de terugkijklink na het webinar.

Heb je een vraag? Stuur ‘m alvast in.

Natuurlijk geven we ook antwoord op de vragen die worden gesteld tijdens het event. Nu al een vraag over hoe je grip krijgt op jouw cloudomgeving?
Stuur je vraag dan in via het aanmeldformulier.

Graag tot ziens op 24 maart!

REGISTER NOW

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.