partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

5 Bouwstenen voor the Future of IT

artikelen | 29 november 2016

IT is bij uitstek een vakgebied dat nooit stilstaat. Vooruit kijken naar de toekomst is dan ook onvermijdelijk, want de IT-omgeving van de toekomst is dichterbij dan u denkt. In het magazine ICT Infra bieden we u daarom vijf bouwstenen voor the Future of it.

In deze editie van het Centric Magazine ICT Infra delen klanten, experts en partners hun visie op de IT van de toekomst en de weg ernaartoe. Henno van Vondel van het IT-samenwerkingsverband GRID vertelt bijvoorbeeld hoe veilig mobiel werken eigenlijk is. Gijs Geurts, oprichter van Workstreampeople, deelt daarnaast zijn vernieuwende visie op het communiceren van de toekomst.

De andere bouwstenen voor the Future of IT die aan bod komen, zijn het inrichten van een federated identity-omgeving, het omgaan met uw legacy-systemen en het voorkomen van data leakage. Tot slot geeft Max Snijder, een van Europa’s belangrijkste experts op het gebied van biometrie, een beeld van hoe biometrische authenticatie het IT-landschap voorgoed gaat veranderen. Lees nu het Centric Magazine ICT Infra.

Meer lezen over de invloed van de cloud op uw applicatielandschap of over governance?

Eerdere edities van het magazine stonden onder andere in het teken van de invloed van de cloud op uw applicatielandschap en het belang van goede governance. U kunt hier eerder verschenen nummers nog eens nalezen. Wilt u het gratis Centric Magazine ICT Infra voortaan per post ontvangen? Abonneer u dan nu!

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.