partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Aftellen naar Digitaal 2017 met de nieuwe Centric Overheid

persberichten | 2 november 2016

Als vanouds op uw koffietafel en voortaan ook op telefoon, tablet en pc in een vernieuwde jas die zich helemaal aanpast aan uw favoriete device – net verschenen: het nieuwe Centric Overheid-magazine. Op scherm of papier, hoe ú het liefst bladert!

Zeg nou zelf: als het maatschappelijk leven zich voor een deel online afspeelt, dan de democratie toch zeker ook? Het digitale kanaal biedt gelukkig ongekende mogelijkheden om burgers en organisaties bij uw beleid te betrekken. Moderne middelen maken participatie eenvoudiger dan óóit.

Daarom deze keer in het magazine: het splinternieuwe discussieplatform van de succesvolle startup Civocracy, dat politiek, burgers, organisaties en bedrijven bij elkaar brengt voor constructieve feedback op plannen in de regio. Maak kennis met Civocracy en uw opvatting van participerende democratie zal nooit meer hetzelfde zijn.

Verder digitaliseren we vrolijk door richting Digitaal 2017, met eigentijdse inkomensdienstverlening in Hilversum, efficiënte participatieondersteuning in Maastricht Heuvelland en ultraveilige software dankzij het manifest Grip op Secure Software Development. Bladeren maar!

Magazine ontvangen?

Het magazine Centric Overheid informeert klanten bij de lokale overheid over actuele ontwikkelingen rond overheid en ICT. Wilt u de Centric-magazines ontvangen? Abonneer u kosteloos via centric.eu/magazines.
Centric Overheid is ook online te bekijken.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.