partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

AVG Praktijkdag - De awareness voorbij

persberichten | 24 oktober 2017

Welke gegevens mag u uitwisselen? En met wie? De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt strikte eisen aan het opslaan, gebruiken en beschermen van persoonsgegevens. Op 25 mei 2018 hoort u te voldoen aan de eisen in deze nieuwe wet. Hoe zorgt u dat uw IT op tijd is voorbereid?

AVG bijeenkomst Centric

Tijd voor de praktijk

Om u op weg te helpen, organiseert Centric samen met Privacy Company op dinsdag 21 november de AVG Praktijkdag voor functionarissen gegevensbescherming, CISO’s, functioneel beheerders en informatiemanagers. U oefent met actuele cases en ontdekt met welke IT-middelen u uw informatievoorziening helemaal in lijn brengt met de privacywet. Deelname kost 195 euro per persoon.

Dat de AVG eraan komt wist u al – tijd voor de praktijk!

Programma
Bekijk het volledige programma

09.30 uur : Inloop
10.00 uur : Welkomstwoord
10.30 uur : De AVG binnen de gemeentelijke organisatie
11.00 uur : De AVG stap voor stap
11.30 uur : Pauze
11.45 uur : De AVG met IT-hulpmiddelen
12.15 uur : Lunch
13.00 uur : Casussen (drie rondes)
15.15 uur : Afsluiting & netwerkborrel

Schrijf u in
Via deze link kunt u zich inschrijven. U ontvangt direct een bevestiging en ongeveer een week voor de praktijkdag ontvangt u meer informatie over de dag.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.